Projekcija filma "Oluja"

05 Feb 2023 u 19:00
Projekcija filma "Oluja"

Bioskop ponovo radi! Od 19.01. do 5.02.2023.godine, u Centru za kulturu Vlada Divljan svakog radnog dana i vikendom od 19 časova, možete pogledati film reditelja Miloša Radulovića "Oluja".

Sadržaj filma: “OLUJA" je film – drama o ratu ispričana iz ugla običnog čoveka koga maestralno glumi Jovo Maksić u ulozi Ilije, čiji je jedini cilj da zaštiti i sačuva svoju porodicu, ognjište i selo u kom je odrastao sa drugovima koji su mu silom prilika postali saborci, a čije se životne priče prepliću. U želji da spreči dalje napade na selo, gde je zamalo ostao bez sina Petra, Ilija formira diverzantsku jedinicu, sa ciljem da uništi neprijateljsko gnezdo odakle se napada selo. U toj bitci za opstanak, naši junaci vode i svoje lične bitke, a njihove porodice bivaju primorane da napuste svoje domove i potraže spas u nepreglednoj koloni koja kreće ka matici, ka Srbiji.”

Izvorno ime: Oluja Reditelj: Miloš Radunović Žanr: Ratna drama Uloge: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Marija Pikić, Novak Bilbija, Davor Janjić, Slavko Labović, Ivan Vujić.

Trajanje filma: 156 min

Godina:2023

Država: Srbija

Početak prikazivanja: 19.01.2023

Cena karte 400 dinara.

Dobrodošli!