Film za decu "NEVEROVATNA PRIČA O DŽINOVSKOJ KRUŠKI"

19 Jun 2021 u 12:00
Film za decu "NEVEROVATNA PRIČA O DŽINOVSKOJ KRUŠKI"

Projekcija filma za decu “NEVEROVATNA PRIČA O DŽINOVSKOJ KRUŠKI”

Mala sala bioskopa CKVD od 05.06. u 12h

Originalni naslov: "The Incredible Story of the Giant Pear"

Period prikazivanja filma: od 05.06. u 12h, 05.,06., 12.,13.,19., 20., 26. I 27.06.

Dužina trajanja filma: 80 min

Žanr: animirani

Glumci: Zorana Bečić, Ivana Popović, Bora Nenić, Igor Damjanović, Bojan Lazarov, Milan Čučilović, Pavle Jeremić, Miloš Djurović, Rade Vukotić, Branislav Jerinić, Zoran Leković. Djurdjina Radić

Režiser: Amalie Næsby Fick, Jørgen Lerdam

Distributer: CENTAR FILM Ltd.

SADRŽAJ

Najveće avanture dolaze neočekivano – Najbolji prijatelji, slon Sebastijan i mačka Mića, žive u mirnom primorskom mestu Suncogradu. Svi žive srećno dok, iznenada, omiljeni gradonačelnik Džejbi ne nestane! Pecajući, Miću “hvata” bocu sa porukom od Džejbija, koji piše da je zaglavio na Tajanstvenom ostrvu i da treba da ga spasu. U boci se nalazi i semenka – iz koje, kad je posade, izraste džinovska kruška! Od kruške su napravili brod u kome Sebastijan, Mića i otkačeni profesor Glukoza kreću u opasnu avanturu gde se sreću sa gusarima, morskim zmajem i znatiželjnim duhovima. Svu hrabrost koju su imali su skoro potrošili, ali ipak ništa ne može sprečiti najbolje prijatelje da pronađu Tajanstveno ostrvo i vrate se kući s Džejbijem.

Cena karte je 300rsd. Dobrodošli.

Obaveštavamo posetioce Centra da su preduzete sve propisane mere zdravstvene zaštite od COVID 19 u svim našim prostorijama, koje se tretiraju posle svakog dogadjaja u njima.