MUZIČKI STUDIO

Muzički studio AMBITUS nudi sledeće usluge:

-Scenska muzika... Komponovanje i realizacija muzike za predstave bilo kog žanra.

-Primenjena muzika... Komponovanje i realizacija muzike za izložbe (slikarske ili vajarske) i muzike za bilo koju vrstu umetničkog performansa (baletskog, igračko-plesnog karaktera ili nekog drugog) i muzike za književne večeri.

-Marketing... Izrada reklama, trejlera, špica i muzičkih džinglova

-Izvođenje muzike... U saradnji sa drugim instrumentalistima i vokalnim solistima nudimo usluge organizovanja i izvođenja muzike na sceni UKP bilo kojim povodom (pozorišne predstave, balet, folklor, koncerti...) ili u nekoj od sala (priredbe, književne večeri, izložbe...). Nudimo vam bilo koji oblik „muzičke animacije“.

-Autorska muzika.. Podrazumeva kreativni postupak i tehničku realizaciju. Dejan Đurović, Branko Isaković i ostali saradnici koji se angažuju po potrebi (kompozitori, tekstopisci, vokalni solisti, instrumentalisti, programeri, kamermani, fotografi itd.), predstavljaju kreativni tim, koji nudi sledeće usluge:

Komponovanje pesama, pisanje tekstova, izrada aranžmana, snimanje fotografija, snimanje video-spotova. Moguća je kompletna realizacija tj. od komponavanja i snimanja, do masteringa ili post-produkcije.

-Snimanje i post-produkcija… Sve događaje koji se odvijaju u UK Palilula možemo snimati na digitalnom mediju, u post-produkciji obraditi i prilagoditi za štampanje i objavljivanje, tj.za dalju distribuciju, emitovanje i korišćenje. Osim audio zapisa, postoji mogućnost snimanja i video zapisa, profesionalnom kamerom, kao i dalje obrade, a opet u cilju štampanja, emitovanja i prodaje nosača audio-video zapisa (CD, DVD, mpeg4 i ostali formati pogodni za internet prezentaciju - emitovanje).

Dodatne informacije možete dobiti lično u „Ambitus muzičkom studiju“ ili pozivom na telefon:

Dejan Đurović: 064/125-5485