Škola glume

ŠKOLA GLUME VLADA DIVLJAN

Obaveštavamo vas da je upis u toku..

Informacije na 060/6780-594 ili putem maila: jovana.petronijevic@ckvladadivljan.rs

Dobrodošli!

Vaš Centar za kulturu Vlada Divljan.

 

Dramska umetnost je sjajan način da deca razviju svoje potencijale kroz igru i zabavu. Zato sam kreirala program za rad sa decom na osnovu svog akademskog iskustva i na osnovu niza edukacija koje sam imala mimo akademije. U ovoj školi glume deca će proći kroz sve vežbe i zadatke kroz koje prolaze profesionalni glumci na glumačkim akademijama s tim što  je program prilagođen njihovom uzrastu. Radeći sa decom osnovni cilj je da poboljšaju svoje samopouzdanje, unaprede artikulaciju, dikciju i koordinaciju, oslobode se i pobede tremu, kao i da razvijaju svet mašte i kreativnosti.
Stoga ukoliko želite da vaši mališani savladaju tremu i da sve što su naučili pokažu na sceni pred publikom prijavite se!
 
 
O DRAMSKOM PEDAGOGU
Nina Grahovac je diplomirala glumu na klasi Mirjane Karanović na Akademiji umetnosti u Beogradu, pored glume diplomirala je i Srpsku književnost na Filozofskom fakultetu Novom Sadu. Pored brojnih uloga koje je ostvarila u tv serijama npr. Beležnica profesora Miškovića, Crveni mesec, Jedini izlaz, Vojna Akademja, Moj rođak sa sela, Folk, Urgentni centar, Pogrešan čovek, Andrija i Anđelka itd. ove dve profesije su je opredelile da se posveti i pedagogiji kojom se uspešno bavi već 18 godina sa svim starosnim grupama. Od 2010. do 2016. godine radi na Akademiji umetnosti kao profesor Scenskog govora. Ninin pedagoški pristup deci je sadržan u dve reči, a to su ljubav i disciplina. Na veoma kreativan način se posvećuje svakom detetu, prepoznaje potencijal kod deteta kao i nedostatke na kojima treba raditi. Velika posvećenost i zainteresovanost za decu su u osnovi njenog pedagoškog pristupa.