Projekcija filma "Sve će biti u redu"

18 Jun 2021 u 17:00
Projekcija filma "Sve će biti u redu"

Projekcija filma „SVE ĆE BITI U REDU“

Mala sala bioskopa CKVD od 03.06. u 17h

 Žanr:  komedija

Trajanje: 101’

Period prikazivanja filma: od 03. – 20.06.2021. u 17h

Režija:   Francesco Bruni

Scenario: Francesco Bruni

Direktor fotografije: Carlo Rinaldi

Montaža: Alessandro Heffler

Uloge:   Kim Rossi Stuart, Lorenza Indovina, Barbara Ronchi, Giuseppe Pambieri, Rafaella Lebboroni, Fontini Peluso, Tancredi Galli, Nicola Nocella, Elettra Mallaby, Stefano Rossi Giordani

Festivali:    Festa del Cinema di Roma

Sinopsis:

Brunov život je u zastoju. Njegovi filmovi su uglavnom neuspešni i njegov producent se bori da mu obezbedi sledeći projekat. Njegova bivša žena Ana, sa kojom ima dvoje dece Adelu i Tota, ubrzo je našla zamenu. Bruno, kao otac Adeli i Totu, nije toliko prisutan i pouzdan koliko bi želeo da bude. Kada je Bruno saznao da boluje od leukemije,odlazi kod jednog dobrog doktora koji će ga voditi kroz dug i težak oporavak. Nakon nekoliko neuspeha u pronalaženju odgovarajućeg donora, Bruno počinje ozbiljno da se plaši za svoj život. Tu je i njegov otac Umberto, od koga je dugo krio ovu tajnu, koji mu uliva nadu da će sve biti uredu. Njegova porodica započinje nepredviđeno putovanje koje će dovesti do promene njihovih odnosa, dok će se Bruno pozabaviti svojom sebičnošću i usredsrediti se na ljude koji ga okružuju.

Cena karte je 300rsd. Dobrodošli.

Obaveštavamo posetioce Centra da su preduzete sve propisane mere zdravstvene zaštite od COVID 19 u svim našim prostorijama, koje se tretiraju posle svakog dogadjaja u njima.